Karamelles rooibush

2,250Ft -tól

A páratlan gyógyhatásáról ismert vörös Rooibush tea krémes karamellás aromával és karamella darabokkal.

KARAMELLÁS
ROOIBUSH

A Rooibos gyógyító ereje és élettani hatása tagadhatatlan és páratlan: rendkívül gazdag antioxidánsokban, így számos betegség megelőzésében hatékony lehet, mint például a rák, a cukorbetegség vagy az Alzheimer-kór. Lassítja a sejtek öregedését, segít a szervezetnek a vírusok és baktériumok elleni küzdelemben, remek immunrendszer erősítő. Mindemellett görcsoldó, nyugtató, stresszoldó, valamint gyulladásgátló hatásáért imádjuk.

ÍZHATÁROZÓ

A karamellás Rooibush forrázata csillogó barnás-pirosas árnyalatú, amely leöntés után enyhén mézes, fűszeres illataromával kényeztet, pombás harmóniát alkotva a karamell édes illatával. Kellemesen telt, édes ízvilág jellemzi, amelyet a karamell darabkák tesznek teljessé. A keverékben a karamell aromája dominál, enyhén elnyomva a Rooibushra jellemző ízvilágot. Kevéske mézes édesítéssel krémesebbé, lágyabbá válik a főzet, jobban kiemelkedik a karamell íze.

ÉDESSÉG
KESERŰSÉG
ZAMAT

ELKÉSZÍTÉSI JAVASLATOK

ÁZTATÁSI HŐMÉRSÉKLET

~ 100 °C

ÁZTATÁSI IDŐ

6-8 perc

ADAGOLÁS

4-5 teáskanál / liter

A teát egy teáskanál arányban (1,5-2 dl) áztassa felforralt, 100 °C hőmérsékletű teavízbe 4-6 percen keresztül, majd leszűrve fogyassza. Amennyiben nagyobb adagot (vagy mennyiséget) készít, arányosan több teafüvet adjon hozzá.

Kiszerelés

100g, 250g, 500g

Cikkszám: N/A Kategória: