Nyáron hűtve, frissítő italként is fogyasztható, míg télen kellemesen átmelegít egy csésze forró tea. A mangó és az ananász gyönyörű házassága, minimális fehércsokoládé utóízzel. Óvatosan az édesítéssel, kevés méztől is túl édessé válhat!
ÍZHATÁROZÓ
A rikító sárga színű forrázat illatában a lédús mangó és ananász édessége dominál. A natúr tea íze is rendkívül édes, emellett az üdítő hatása szintén szembeötlő. Fehércsokoládé szerűen édeskés trópusi-citrusos illatvilág tárul elénk, melynek törzsét intenzív mangó és ananász aroma adja.
ÉDESSÉG
KESERŰSÉG
ZAMAT
ELKÉSZÍTÉSI JAVASLATOK
ÁZTATÁSI HŐMÉRSÉKLET
~ 100 °C
ÁZTATÁSI IDŐ
7-9 perc
ADAGOLÁS
4-5 teáskanál / liter
A teát egy teáskanál arányban (1,5-2 dl) áztassa felforralt, 100°C hőmérsékletű teavízbe 7-9 percen keresztül, majd leszűrve fogyassza. Amennyiben nagyobb adagot (vagy mennyiséget) készít, arányosan több teafüvet adjon hozzá.